April 29, 2024

ISTENES SÉF BEMUTATKOZIK



Published Dec. 18, 2023, 12:01 p.m. by Bethany


ÉPÍTKEZUNK vlog 7.

Talán életünk legintenzívebb évén vagyunk túl. Rengeteg minden történt, jó és rossz dolgok egyaránt, de az élet már csak ilyen. Az építkezés sajnos sokkal lassabban haladt, mint gondoltuk. Vagyis úgy fogalmaznék, hogy nem számoltunk azzal, hogy miután a ház elkészül, még csak a fele munka lesz kész és onnantól kezdve a belső terek kialakítása, a kert, az otthonossá varázsolás legalább annyi idő és munka még. Ezekben a folyamatokban vagyunk benne és leszünk is még legalább jövő tavaszig... Nomád körülmények vannak még a házban, szivacson alszunk, nincsenek beltéri ajtók, bútorok, stb... de nézzük a pozitív oldalát: a konyhánk elkészült, ami nagy könnyebbség a mindennapokban. Pezsgőt még nem bontunk, de nagy az öröm!

Ezt a rész a Miele támogatta!

A Miele, a prémium háztartási gépek gyártója, egyet jelent az innovációval és a fenntarthatósággal.

A Miele világszerte a prémium háztartási készülékek vezető gyártója a főzés, sütés, gőzpárolás, hűtés/fagyasztás, kávékészítés, mosogatás, mosás és padlóápolás területén.

Számos innovációjával segít abban, hogy minél tovább örömünket leljük készülékeinkben és azok hosszú idő elteltével is újként ragyogjanak. További információ: www.miele.hu

You may also like to read about:



Resources:

Similar videos

2CUTURL

Created in 2013, 2CUTURL has been on the forefront of entertainment and breaking news. Our editorial staff delivers high quality articles, video, documentary and live along with multi-platform content.

© 2CUTURL. All Rights Reserved.