May 19, 2024

EXKLUZÍVNE Zoroslav Kollár: Po zverejnení videí Pozdrav Borisovi Kollárovi začali trestné stíhania



Published Dec. 3, 2023, 12:01 p.m. by Naomi Charles


Pokračovanie PREMIUM VIDEA nájdeš TU 👉 https://www.startitup.sk/exkluzivne-zoroslav-kollar-prehovoril-v-relacii-na-stope-o-mna-si-otierat-hubu-nikto-nebude/

Je známy ako konkurzný právnik a podnikateľ. Jeho meno sa objavilo aj v takzvaných mafiánskych zoznamoch v skupine piťovcov. Spájali ho s konkurznou mafiou a v októbri 2020 skončil počas akcie Víchrica v putách. Po obvinení z korupcie strávil vo väzbe 16 mesiacov. Reč je o jednom z najbohatších Slovákov, ktorý ešte nikdy nikomu rozhovor neposkytol.

Stalo sa tak až teraz. Podnikateľ Zoroslav Kollár s odhadovaným majetkom 143 miliónov eur a advokát, odsúdený za korupciu, exkluzívne prehovoril v relácii Na stope s Ivanom Megom.

Otvorený rozhovor, aký tu ešte nikdy nebol, sa nakrúcal v kaštieli v dedinke s idylickým názvom Nový Život, časť Tonkovce. Reportér a moderátor portálu startitup Ivan Mego tam vycestoval spolu s tímom, aby mužovi, o ktorom sa tradujú rôzne historky položil aj tie najnepríjemnejšie otázky.

Moderuje Ivan Mego

https://www.instagram.com/ivan_mego/

Pre viac obsahu zo sveta krimi sleduj Na Stope s Ivanom Megom 👉https://www.startitup.sk/videa-zaner/na-stope/

👍 Ďakujeme za odber!

Prečítaj si tisíce exkluzívnych článkov, získaj skvelé benefity a podpor správy, na ktorých záleží. Staň sa členom startitup PREMIUM klubu ešte dnes 👉 https://bit.ly/StartitupPREMIUMYoutube

📱 Pre najdôležitejšie správy zo Slovenska a zo zahraničia sleduj náš Instagram 👉 https://instagram.com/startitup_sk

📩 Ak máš návrhy na spolupráce, prípadne tipy na videá: video@startitup.sk

▶️ startitup - Robíme to inak

#startitup #nastope #kollar #zoroslav

You may also like to read about:



Resources:

Similar videos

2CUTURL

Created in 2013, 2CUTURL has been on the forefront of entertainment and breaking news. Our editorial staff delivers high quality articles, video, documentary and live along with multi-platform content.

© 2CUTURL. All Rights Reserved.