May 11, 2024

Altın Kafes 1. Bölüm @atvturkiye



Published Dec. 4, 2023, 12:18 p.m. by Jerald Waisoki


Altın Kafes 1. Bölüm Özeti:

Zeynep ülkenin sayılı zenginlerinden Beyoğlu ailesinin kurduğu özel bir okulda öğretmenlik yapar. Okulun ilk günü geç kalınca hayran olduğu Onur Beyoğlu’yla karşılıklı konuşma fırsatı bulur. Bu karşılaşma Onur’un yeğeni Kaan’ın Zeynep’in sınıfına verilmesiyle sonuçlanır. Zeynep ister istemez Beyoğlu ailesiyle bir bağ kurmuştur.

Onur’a düzenlenen bir suikastın ortasında kalmasıyla ateşlenen olaylar zinciriyle Zeynep’in sıradan yaşamı farklı bir hal alacak, engel olamadığı bu girdap onu hiç düşünmediği noktalara götürecektir.

Bir gece yarısı Onur’a yardım etmek için kendini bulduğu o yolda, kendisini bekleyen olaylardan habersiz büyük bir sırra şahitlik edecektir. Ve bu sır herkesin hayatını geri dönülemez şekilde değiştirecektir.

#AltınKafes

‘Aşkın Tutsağı Olanlar Kafesini Terk Etmemek İçin Tüm Cesaretiyle Savaşır’

Ülkenin sayılı zenginlerinden olan Beyoğlu ailesinin veliahtı ‘Onur’ ile ailenin okulunda öğretmenlik yapan idealist ‘Zeynep’in büyük bedeller ödeyecekleri aşk hikayesini anlatan ‘Altın Kafes’ sırlarla ve yalanlarla dolu ihtişamlı bir dünyanın gizemlerini gözler önüne seriyor.

Yapım : ARC FİLM

Yönetmen : Cem Akyoldaş

Senarist : Rahşan Çiğdem İnan

Oyuncular : Aytaç Şaşmaz (Onur), Şifa Nur Gül (Zeynep), Ebru Cündübeyoğlu (Nalan), Hayal Köseoğlu (Ahu), Hilmi Cem İntepe (Cihan), Murat Kılıç (Ayhan), Kaan Turgut (Kenan), Sümeyra Koç (Alara), Eda Nur Gülbudak (Berna), Buse Orcan (Şeniz), Gurur Çiçekoğlu (Hikmet), Cansu Mumcu (Şule), Ali Kayra Kul (Kaan), Aksel Yılmaz (Alper) Ve Sacide Taşaner (Zümrüt)

YouTube kanalına abone ol: http://atv.link/altink

https://www.facebook.com/altinkafesatv

https://www.instagram.com/altinkafesatv

https://www.twitter.com/altinkafesatv

https://www.tiktok.com/@altinkafesatvde

You may also like to read about:



Resources:

Similar videos

2CUTURL

Created in 2013, 2CUTURL has been on the forefront of entertainment and breaking news. Our editorial staff delivers high quality articles, video, documentary and live along with multi-platform content.

© 2CUTURL. All Rights Reserved.