May 19, 2024

Az elveszett város (The Lost City) - szinkronizált előzetes



Published July 21, 2023, 9:20 p.m. by Naomi Charles


A briliáns de zárkózott írónő, Loretta Sage (Sandra Bullock) pályája során mindig egzotikus helyekről írt a népszerű romantikus kalandregényeiben, melyek címlapján a Dash nevű hőst megjelenítő, jóképű borítómodell, Alan (Channing Tatum) feszít, aki erre a karakterre tette fel az életét.

Miközben épp új könyvét promotálja Alannel, Lorettát elrabolja egy különc milliárdos (Daniel Radcliffe), mert azt reméli, hogy az írónő elvezeti őt a legutóbbi könyvében található ősi elveszett város kincséhez. Alan bizonyítani szeretné, hogy a való életben is hős tud lenni, nem csak a könyvek lapjain, így nekivág, hogy megmentse a nőt.

A nagyszabású dzsungelkalandba pottyant furcsa párnak össze kell dolgoznia, hogy túléljék az elemek és a gonosztevők csapásait, és megtalálják az ősi kincset, mielőtt örökre elveszne...

Szereplők: Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe, Brad Pitt

Rendező: Aaron Nee, Adam Nee

Tervezett hazai bemutató: 2022. április 21.

Blog ► https://dvdnews.blog.hu

Facebook ► https://facebook.com/dvdnewshu

Instagram ► https://www.instagram.com/dvdnewshu

Twitter ► https://twitter.com/dvdnews_hungary

#AzElveszettVáros #film #mozi

You may also like to read about:



Resources:
Tags:

Similar videos

2CUTURL

Created in 2013, 2CUTURL has been on the forefront of entertainment and breaking news. Our editorial staff delivers high quality articles, video, documentary and live along with multi-platform content.

© 2CUTURL. All Rights Reserved.