May 20, 2024

Про ідіотизм і безвідповідальність. Заява Дениса Бігуса



Published Jan. 17, 2024, 12:02 a.m. by Arrik Motley


Щодо історії з нашими операторами. Команда усвідомлює всю жесть ситуації. Звісно, прослуховування і спостереження були незаконними, а цілі тих, хто записував, зрозумілі. Та це не є виправданням тому, що ми побачили на відео – а саме вживання заборонених речовин кількома нашими колегами.

Ми маємо бути чесними, адже вимагаємо чесності від інших.

На жаль, частина команди порушила наші принципи і цінності, наслідком будуть жорсткі кадрові зміни. Така поведінка – вибір дорослих людей, проте за цей вибір у свідомій команді відповідає кожен.

Зазначимо також, що у заголовку відео, яке поширюється, крім неприємної правди, є і маніпуляція. Йдеться про буцімто вживання саме журналістами. Це неправда і з самого відео це видно.

Сьогодні усі, хто співпрацює з Bihus.Info, здадуть тести на вживання наркотиків. Про результати ми повідомимо глядачів у нашому телеграм-каналі.

Приносимо щирі вибачення аудиторії.

Пошта для CV операторів ng@bihus.info

You may also like to read about:



Resources:
Tags:

Similar videos

2CUTURL

Created in 2013, 2CUTURL has been on the forefront of entertainment and breaking news. Our editorial staff delivers high quality articles, video, documentary and live along with multi-platform content.

© 2CUTURL. All Rights Reserved.