June 1, 2024

Hasan Çetin gözaltına alındı! | Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme | 5.01.2024



Published Jan. 6, 2024, 12:01 p.m. by Jerald Waisoki


Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 787. Bölümünde; Özlem Çetin'in ailesi adaletin yerini bulması için Vazgeçme programına başvurdu. 6 Mayıs 2023 tarihinde Hasan Çetin'in kullandığı araç, karısı ve 5 çocuğu ile birlikte bir su kanalına uçtu ancak Hasan son anda kurtuldu. Aile, kızı ve torunlarının Hasan Çetin tarafından öldürüldüğünü iddia ediyordu. Israrlı yayınların ardından Hasan Çetin, 5 çocuğu ve eşinin şüpheli ölümüyle ilgili gözaltına alındı. Gözaltı sürecinin tamamlanmasının ardından Şanlıurfa adliyesine sevk edildi ve Cumhuriyet savcısının karşısına çıktı. Tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme YouTube Kanalına Abone Ol → http://showtv.tv/4VsAEN

Instagram Hesabı: https://www.instagram.com/didemarslanyilmazlavazgecme

Facebook hesabı: https://www.facebook.com/didemarslanlavazgecme

Bugüne kadar konuşulmayanları konuşan Didem Arslan Yılmaz, haberciliğinin verdiği tecrübe ile yaşananlara farklı pencerelerden bakacak; gerçeklerin peşinden koşacak, sesini duyuramayanların sesi olacak ve artık Türkiye'de hiçbir olay gizli kalmayacak.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme hafta içi her gün saat 15:00'te canlı yayınla Show TV'de!

#ShowTV

#DidemArslanYılmaz

#Vazgeçme

You may also like to read about:



Resources:

Similar videos

2CUTURL

Created in 2013, 2CUTURL has been on the forefront of entertainment and breaking news. Our editorial staff delivers high quality articles, video, documentary and live along with multi-platform content.

© 2CUTURL. All Rights Reserved.