May 27, 2024

Lefestették a rozsdát, Betti megvette – Hyundai i10 1,1 – 2011 – MűhelyPRN 235.



Published Jan. 7, 2024, 12:02 a.m. by Jerald Waisoki


A hyundai i10 az egyik legolcsóbb, Európában is forgalmazott új autó a mai napig, kis méret, szerény felszereltség és indiai gyártás egyaránt olcsóvá teszi az előállítását, a pici benzines szívómotor viszont tartósságot ígér. De mi van akkor, ha egy, az élet harcaival többszörösen megküzdött példányról van szó?

Betti valószínűleg nem örül annak, amit az átvizsgálás után Vendeltől hall, és valószínűleg örült volna, ha a vásárlás előtt hallja ezeket a híreket: mai adásunk jó példa arra, hogy egy egyszerű, olcsó autót is át kell vizsgáltatni, a márkafüggetlen Totalcheck szolgáltatásunk nagyon sokat segít abban, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések.

Ha autót veszel, ne felejtsd el átvizsgáltatni! A TotalCheck szolgáltatásunkra itt tudsz időpontot foglalni: https://totalcar.hu/totalcheck/

A totalcar műhelyprn támogatója a Motul. Találd meg az autódnak megfelelő olajat az olajkeresőn! https://bit.ly/3kHVJQr

Ha a műsorba jelentkeznél, töltsd ki az űrlapot: https://bit.ly/3qpdcOY

A teljes műhelyprn-playlist: https://bit.ly/muhelyprn-playlist

Szeretnéd megtudni, milyen állapotban van a kinézett használt autó, eladnád a meglévőt, de nem akarsz vitát a vevővel? Próbáld ki a Totalchecket, a totalcar átvizsgálási szolgáltatását a műhelyprn szakembereivel. Katt ide a részletekért: totalcar.hu/totalcheck

#totalcar #avalonszerviz #műhelyprn #hyundai #i10

You may also like to read about:



Resources:

Similar videos

2CUTURL

Created in 2013, 2CUTURL has been on the forefront of entertainment and breaking news. Our editorial staff delivers high quality articles, video, documentary and live along with multi-platform content.

© 2CUTURL. All Rights Reserved.