May 11, 2024

Koliko često treba prati kosu? - RTS Ordinacija #shorts



Published Feb. 12, 2024, 12:02 a.m. by Liam Bradley


Koliko često treba prati kosu? - rts ordinacija #shorts

Emisija rts ordinacija je prvi šou program o zdravlju na ovim prostorima. Ova jednočasovna studijska emisija gledaocima omogućava da kroz zabavu uče i saznaju sve ono što je važno za očuvanje i poboljšanje zdravlja.

Pored priča sa terena, u studiju su gosti vrhunski stručnjaci iz sveta medicine, pacijenti koji svoja iskustva prenose gledaocima, a svoje zdravstvene priče i probleme otkrivaju i javne ličnosti.

Publika u studiju učestvuje u eksperimentima koji na zabavan i neočekivan način predstavljaju informacije gledaocima. Konkretne savete i objašnjenja publika može da primeni već posle gledanja emisije jer lekari govore jednostavno i jezikom razumljivim za sve.

Svaka emisija ima tri dela, tačnije tri teme. U „rts Ordinaciji“ se govori o rešavanju različitih zdravstvenih problema, o tome kako da razlikujete prave od lažnih informacija i saveta, koje namirnice mogu da leče, a koje mogu da štete, šta su zablude, a šta istine u vezi sa zdravljem itd.

Autor i voditelj je Marija Popović

rts ordinacija

kontakt: rts.ordinacija@rts.rs

Copyright: Radio televizija Srbije

Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale!

#rtsordinacija

You may also like to read about:



Resources:

Similar videos

2CUTURL

Created in 2013, 2CUTURL has been on the forefront of entertainment and breaking news. Our editorial staff delivers high quality articles, video, documentary and live along with multi-platform content.

© 2CUTURL. All Rights Reserved.