May 17, 2024

Búcsú Márta nénitől | Családmesék Hadas Krisztával, Márta nénivel és Geszti Péterrel



Published Feb. 15, 2024, 12:02 a.m. by Naomi Charles


Imre Márta, ismertebb nevén geszti Márta, illetve Márta néni utolsó nyilvános megjelenése fiával, geszti Péterrel és Hadas Krisztával a Családmesék című beszélgetés sorozatban 2023. október 31-én. Köszönet Hadas Krisztának ezért a beszélgetésért!

Vajon már a születésünk előtt eldőlt, hogy milyen emberek leszünk? Milyen transzgenerációs viselkedési mintákat, értékeket, szokásokat, hagyományokat, traumákat kapunk és viszünk tovább? Kinek és hogyan felelünk meg? Egyáltalán meg kell felelni? Vannak kibeszéletlen konfliktusok, titkok a családban és ezekkel mit kezdünk? A batyunkban milyen „hamuban sült pogácsákkal” válunk felnőtté, keresünk párt, házasodunk, neveljük a gyerekeinket? Hogyan kötünk kompromisszumokat, ha egy házasságban vagy a generációk között értékkülönbség mutatkozik? Csak néhány kérdés, melyekre Hadas Krisztina, Prima Primissima díjas riporter ismert művészekkel, közszereplőkkel beszélgetve keresi a válaszokat Családmesék című színpadi sorozatában, a Bálint Házban. Házaspárok, szülők és gyerekeik családmeséin keresztül bontjuk ki Örkény István Április című művének egyik mondatát: „A család végtelenül egyszerű, de ugyanakkor kifejezhetetlen és zavaros.”

* Kövesd geszti Pétert! Youtube, instagram, facebook, tiktok.*

https://www.youtube.com/@GesztiPeterOfficialChannel

https://www.instagram.com/geszti.official

https://www.facebook.com/gesztipeter

https://www.tiktok.com/@gesztipeter

You may also like to read about:



Resources:

Similar videos

2CUTURL

Created in 2013, 2CUTURL has been on the forefront of entertainment and breaking news. Our editorial staff delivers high quality articles, video, documentary and live along with multi-platform content.

© 2CUTURL. All Rights Reserved.