May 9, 2024

Drs. Samana Clinics: scheve fillers, infecties en drugs in de behandelkamer | BOOS S10E11



Published Feb. 2, 2024, 12:02 a.m. by Courtney


Blauwe lippen, zwellingen, bulten en onverwachts hoge kosten; de lijst met klachten van klanten van cosmetische kliniek Drs. samana Clinics is fors. Een van hen is de 25-jarige Faiza*, zij ging eind vorig jaar langs bij de kliniek langs, maar kwam - voor haar gevoel - verminkt naar buiten. Aangeboden correcties vanuit de kliniek boden geen oplossing en de rekening van zo'n 3000,- euro moest ze gewoon betalen. Wij zochten alles uit en kwamen in contact met andere gedupeerden, een groep ex-medewerkers, zochten contact met experts en doken in wat er nou wel en niet mag in Nederland als het gaat om cosmetische zorg. De kliniek is ooit bekend geworden door influencers als Sarah van Soelen en de 'terror twins' van Ex On The Beach, maar achter de schermen zou er een hoop misgaan.

Deze aflevering kwam tot stand met hulp van o.a. Catharina Meijer (NVCG) en Het Juridisch Loket.

Ook boos? Of wil je klokkenluiden? Mail ons op boos@bnnvara.nl!

Je wordt opgelicht. Een influencer levert jouw product niet. Een huisjesmelker maakt misbruik van de markt en jaagt jou op extra kosten. Je mag ergens homo zijn, maar niet homo doen. Je baas intimideert je op de werkvloer. Er moet een wet veranderen die jou en jouw leven in de weg zit. Het moet anders. Kortom: je bent boos! Weet ons dan te vinden, want wij helpen jou graag met grote én kleine problemen. Deze aflevering kwam tot stand met hulp van o.a. Catharina Meijer (NVCG) en Het Juridisch Loket.

Elke donderdag om 16:00 uur op dit kanaal!

Hier vind je onze website:

https://npo3.nl/boos

Volg ons ook op Instagram en TikTok:

http://www.instagram.com/boosbnnvara

http://www.instagram.com/debroervanroos

https://www.tiktok.com/@boosbnnvara

You may also like to read about:



Resources:

Similar videos

2CUTURL

Created in 2013, 2CUTURL has been on the forefront of entertainment and breaking news. Our editorial staff delivers high quality articles, video, documentary and live along with multi-platform content.

© 2CUTURL. All Rights Reserved.