June 1, 2024

ALLT JAG HAR PÅ TELEFONEN! 200K SPECIAL!



Published Feb. 20, 2024, 12:02 a.m. by Liam Bradley


Efter en och en halv månads uppdatering kring detta drama så måste jag nu passa vidare stafettpinnen pga att jag inte längre KAN yttra mig kring detta drama på samma utsträckning som tidigare. Det är inte pga någon anmälning eller något hot osv utan detta är för att jag är väldigt nära familjerna och har blivit bedd av myndigheter att inte uppdatera mer kring personerna då det kan ha konsekvenser för någon annan än mig och som dessutom är den enda riktigt oskyldiga i allt drama. Så med det sagt så kan ni gå in och prenumerera på Liam M: https://www.youtube.com/@UCWqCIiWSahhEUniuUuwoOkw

För där kommer det att släppas vartefter. Vill även be er att ha tålamod med Liam då materialet kan ta lite tid att gå igenom och dessa videos gör man inte på en kvart! Nu kommer jag hoppa på ett stort projekt som legat och väntat i 1,5 år så MISSA INTE DET!

Följ min instagram för snabbare uppdateringar: https://www.instagram.com/pontusbjorlund/

För samarbete kontakta mig via Instagram eller Mail.

➤ Instagram: pontusbjorlund

➤ Instagram: lisenbjorlund

➤ Mail: info@anjoproductions.se

You may also like to read about:



Resources:

Similar videos

2CUTURL

Created in 2013, 2CUTURL has been on the forefront of entertainment and breaking news. Our editorial staff delivers high quality articles, video, documentary and live along with multi-platform content.

© 2CUTURL. All Rights Reserved.