May 10, 2024

Бої без правил у гуртожитку на Львівщині: хто покривав дідівщину? Частина 1 | Говорить вся країна



Published Feb. 21, 2024, 12:03 a.m. by Monica Louis


Дивіться прем'єру нового сезону ток-шоу Говорить вся країна на телеканалі 1+1 Україна.

Мережею швидко облетіло відео бійки в студенському гуртожитку на Львівщині. Саме про це сьогодні поговоримо. Скільки тривала ця дідівщина – невідомо. Імовірно, що серед дівчат таке також могло бути. Як керівництво навчального закладу прокоментує цю ситуацію? Чи знали вони про це та дозволяли? І скільки років тривали такі знущання?

#1плюс1україна #говоритьвсякраїна #гвк

Підписуйтесь на Телеканал 1+1 в YouTube: https://youtube.com/@1plus1

Говорить вся країна в Instagram: https://instagram.com/govoryt_vsya_kraina

Станьте частиною проєкту Говорить вся країна! Заповнюйте анкету за посиланням нижче і діліться своїми історіями, які побачить вся Україна.

Збір історій для ток-шоу: https://gvk.1plus1.ua/

Говорить вся країна – довгоочікуване головне ток-шоу України. У форматі журналістського розслідування автори проєкту розкриватимуть деталі подій, які викликали суспільний резонанс. В кожному епізоді історії коментуватимуть експерти – психологи, лікарі, криміналісти, адвокати та спеціалісти інших сфер, які спільно з ведучим проєкту Олексієм Сухановим будуть крок за кроком встановлювати правду та піднімати важливі соціальні проблеми. Головна місія проєкту – встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

You may also like to read about:



Resources:

Similar videos

2CUTURL

Created in 2013, 2CUTURL has been on the forefront of entertainment and breaking news. Our editorial staff delivers high quality articles, video, documentary and live along with multi-platform content.

© 2CUTURL. All Rights Reserved.