May 17, 2024

Gaddar 6. Bölüm



Published Feb. 24, 2024, 12:01 p.m. by Monica Louis


Gaddar 6. Bölüm

Gaddar 6. bölüm sahneleri izlemek için tıkla: https://www.youtube.com/playlist?list=PL5mUHy5oRVa7onGVLhpD3Ok8BXj8Kozgi

(23 Şubat 2024)

Yeni Bölüm Her Cuma 20.00'de NOW'da!

6. Bölüm Özet:

Dağhan, Enver’in kurduğu tuzakla köşeye sıkışır. Gürkan da artık onun bir tetikçi olduğunu öğrenmiştir. Ama Dağhan kaçıp saklanmak yerine savaşmayı seçer. Müdür ve Dağhan için artık olayları netleştirme zamanı gelmiştir. Ya tamam diyeceklerdir ya devam. Müdür Dağhan’ın cevabını beklerken Dağhan, mahallesinde öldürülen taksicinin katilini aramaya başlar. Katilin izini sürerken yolu eski bir arkadaşıyla da kesişir. Katilin peşinde olan Dağhan, Enver’e zarar vermenin bir yolunu da bulur.

Oğlunun son yaptıklarından sonra Yağmur’dan kolay kolay vazgeçmeyeceğini anlayan Ekber, Davut’u tehdit eder. Artık evde olan Yağmur babasıyla arasını düzeltmeye çalışır ama Ekber’in tehditi Davut’un psikolojisini iyice bozmuştur. Öte yandan Enver’i Yağmur’dan ayırmak için harekete geçen Ekber’le oğlu aralarındaki gerilim iyice tehlikeli bir hal alır. Enver’in bu işten sıyrılmak için bulduğu çözüm Ekber’i delirtir. Bu zamana kadar bir canavar olmadığını söyleyen Ekber artık her şeyi yapabilecek noktaya gelir.

Aydan ne olursa olsun hâlâ Dağhan’la birleşmekten yana umutludur. Oya bu umudun kızını mahvettiğini düşündüğünden onu Dağhan aşkından kurtarmak için çeşitli yollar dener.

Dizi Konusu:

Uzun süren askerlik görevinden evine gelen Dağhan’ın (Çağatay Ulusoy) hayatı artık bıraktığı gibi değildir. Sevdiği kız Aydan (Sümeyye Aydoğan) ona haber vermeden çekmiş gitmiş, kardeşi Rüzgar (Fatih Berk Şahin) ise karanlık bir dünyanın içine düşmüştür. Dağhan’ın bir anda tepetaklak olan hayatının içinde gaddara dönüşüm hikayesini konu alıyor.

KÜNYE

TÜR: DRAMA & AKSİYON

YAPIM ŞİRKETİ: AY YAPIM

YAPIMCI: KEREM ÇATAY

OYUNCULAR: ÇAĞATAY ULUSOY, SÜMEYYE AYDOĞAN, FATİH BERK ŞAHİN, ONUR SAYLAK, ERDAL ÖZYAĞCILAR, LAÇİN CEYLAN

YÖNETMEN: SİNAN ÖZTÜRK

SENARYO: HÜRER EBEOĞLU

Gaddar'a abone olmak için: https://www.youtube.com/channel/UCObp-tfHXie6l1H0UIL3JVQ/?sub_confirmation=1

Gaddar resmi Facebook sayfası: https://www.facebook.com/gaddardizi

#gaddar #çağatayulusoy #sümeyyeaydoğan #ayyapım #NOW

You may also like to read about:



Resources:

Similar videos

2CUTURL

Created in 2013, 2CUTURL has been on the forefront of entertainment and breaking news. Our editorial staff delivers high quality articles, video, documentary and live along with multi-platform content.

© 2CUTURL. All Rights Reserved.