June 1, 2024

Як СБУ провела спецоперацію зі знищення репутації президента й України



Published Feb. 8, 2024, 12:02 p.m. by Monica Louis


У програмі поговоримо про стеження за командою Дениса Бігуса. У випуску політтехнолог Сергій гайдай дає відповідь на запитання: чому службовці СБУ вважають, що вони мають право порушувати закон, чим завжди займалась СБУ, хто відповідає за операцію щодо Бігуса.

«Коли в Україні створювали СБУ, її службовці не вважали, що існують якісь вороги цієї держави, особливо там, де живуть їхні друзі — у Москві. Бо і ФСБ, і СБУ вийшли з однієї колиски».

гайдай PRO — це відповіді відомого українського політтехнолога на актуальні питання, які сьогодні цікавлять усіх українців. Сергій гайдай розкриває питання нашої внутрішньої політики: пояснює помилки влади, висвітлює проблеми, які виникають у нас в Україні, а найголовніше — відповідає на питання “Що треба робити?”. Більш ніж 20-тирічний досвід роботи Сергія Гайдая з українськими політиками дає йому змогу не тільки вести змістовний діалог з українцями на різні соціально-політичні теми, а ще й давати поради тим, хто сьогодні в Україні забезпечує політичний процес.

Підписуйся на proua — справжній PROукраїнський канал https://youtube.com/@proua?sub_confirmation=1

Ми в соц мережах:

https://www.facebook.com/proukrainian.ua

https://www.instagram.com/pro.ua_?igsh=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

https://www.tiktok.com/@pro.ua_?_t=8iVRUn7iVIz&_r=1

https://t.me/proua_media

✔️ Підписуйся на канал proua в Youtube: https://youtube.com/@proua?sub_confirmation=1

🔔 тисніть на «дзвоник», щоб отримувати сповіщення про нові відео на каналі

#proua #політика #proсвіт #проюа #україна #війна #зеленський #гайдай

You may also like to read about:



Resources:

Similar videos

2CUTURL

Created in 2013, 2CUTURL has been on the forefront of entertainment and breaking news. Our editorial staff delivers high quality articles, video, documentary and live along with multi-platform content.

© 2CUTURL. All Rights Reserved.