May 17, 2024

'Profvoetballer' Divaio: wannabe Tinder Swindler licht tientallen jonge vrouwen op | BOOS S10E17



Published March 15, 2024, 12:04 a.m. by Courtney


Lees hier het parool-artikel over divaio: https://bit.ly/parool-divaio

Gastenlijstplekken, concertkaartjes, en VIP-tafels - je kan het zo gek niet bedenken, of divaio kan het je geven. Je hoeft hem alleen wat geld overmaken, en hij zorgt dat de boel in orde komt. Ook als je minderjarig bent, en die club eigenlijk helemaal niet in zou moeten kunnen komen. En verrassing: dat komen de gedupeerden dan ook niet. De concertkaartjes? Die worden nooit gestuurd. En van die VIP-tafels ziet al helemaal niemand iets terug. Tientallen jonge vrouwen worden zo opgelicht door voormalig semi-profvoetballer divaio K. - door middel van mooie beloftes, waar hij soms ook wat voor terug lijkt te willen. divaio negeert de vrouwen die hun geld terugeisen, en dus mailen ze boos. En hoewel we de cringey DM’s niet weg kunnen nemen, kunnen we in ieder geval proberen het geld terug te halen.

Ook boos? Of wil je klokkenluiden? Mail ons op boos@bnnvara.nl!

Je wordt opgelicht. Een influencer levert jouw product niet. Een huisjesmelker maakt misbruik van de markt en jaagt jou op extra kosten. Je mag ergens homo zijn, maar niet homo doen. Je baas intimideert je op de werkvloer. Er moet een wet veranderen die jou en jouw leven in de weg zit. Het moet anders. Kortom: je bent boos! Weet ons dan te vinden, want wij helpen jou graag met grote én kleine problemen.

Elke donderdag om 16:00 uur op dit kanaal!

Hier vind je onze website:

https://npo3.nl/boos

Volg ons ook op Instagram en TikTok:

http://www.instagram.com/boosbnnvara

http://www.instagram.com/debroervanroos

https://www.tiktok.com/@boosbnnvara

You may also like to read about:



Resources:

Similar videos

2CUTURL

Created in 2013, 2CUTURL has been on the forefront of entertainment and breaking news. Our editorial staff delivers high quality articles, video, documentary and live along with multi-platform content.

© 2CUTURL. All Rights Reserved.