May 24, 2024

DTK: Elviszlek magammal – Rákóczi Feri



Published April 18, 2024, 12:01 p.m. by Liam Bradley


Katt a feliratkozáshoz! https://www.youtube.com/channel/UCHKlicSHzHbIXcEDkvlIIkA?sub_comfirmation=1

wmn Facebook: https://www.facebook.com/wmnmagazin;

wmn nyitóoldala: https://wmn.hu/

wmn hírlevél: https://wmn.hu/hirlevel-feliratkozas

rákóczi ferenc 1970. május 11-én született Orosházán, és Újkígyóson nevelkedett. Szülei sokat dolgoztak, hogy jólétet teremtsenek a gyerekeiknek.

Általános iskolásként 6 évig játszott harsonán, és hangszerkészítő szeretett volna lenni. Battonyán volt középiskolás, a Mikes Kelemen Szakközépiskolában. Szegedre járt egyetemre művelődésszervező-média szakra, és utána képesítés nélküli tanár volt Újkígyóson. A békéscsabai tévénél kezdett el technikusként dolgozni, majd az ottani rádiónál lett műsorvezető. 1996-ban felkerült a Rádió Brigde-hez Budapestre, akkor apukája olyan büszke volt rá, hogy végigbiciklizte a falut, és mindenkinek elmesélte, hogy a fia nagy ember lett. Ezt feri csak édesapja halála után tudta meg.

A Rádió Bridge-ből elkerült a Danubius Rádióba (ahol megtalálta élete párját, Vajda Judith, Békát), abból lett a Class FM, ahol már sebestyén Balázzsal és Vadon Janival vezette a reggeli műsort. Közben dolgozott tévés műsorvezetőként is. D. Tóth Kriszta a balázsék című műsor Rádió1-es stúdiójába ment Feriért, aki úton az éttermébe mesélt az untermann szereptől az apaságon és a hosszú távú párkapcsolaton át a közéletig szinte mindenről.

Támogatóink:

Audi Magyarország (https://wwww.audi.hu)

Elektromos autó biztosítás (Allianz Autóm) | Allianz Hungária (https://www.allianz.hu/hu_HU/lakossagi/gepjarmu-biztositasok/autom-elektromos-auto-biztositas.html)

OMV | VIVA El Salvador Direct Trade kávé (https://www.omv.hu/hu-hu/toltoallomasaink/viva/viva-kavekinalat/el-salvador)

You may also like to read about:



Resources:

Similar videos

2CUTURL

Created in 2013, 2CUTURL has been on the forefront of entertainment and breaking news. Our editorial staff delivers high quality articles, video, documentary and live along with multi-platform content.

© 2CUTURL. All Rights Reserved.