April 12, 2024

Episodi final i plotë: ZEMËR LUANA, 19 Shkurt 2023, Entertainment Show – Tv KlanPublished June 11, 2023, 3:20 a.m. by Monica Louis


#ZemerLuana nga #LuanaVjollca çdo të diel, ora 21:00 në #TvKlan

Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca

Kapitenë: Bes Kallaku & Olsi Bylyku

Të ftuar: #BesKallaku, #OlsiBylyku, #EgleinLaknori, #JuxhinPlovishti

Këngëtar: #AfrimGashi, #BesnikQaka

Follow "Zemër Luana"

Instagram https://www.instagram.com/zemerluana/

TikTok https://www.tiktok.com/@zemerluana

Facebook https://www.facebook.com/zemerluana

SUBSCRIBE to "RTV KLAN" on YouTube for more videos!

Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web https://tvklan.al/

Follow Tvklan on Facebook: https://www.facebook.com/tvklan/

Follow Tvklan on Instagram: https://www.instagram.com/rtvklan/

Follow Tv Klan on TikTok: https://www.tiktok.com/@rtvklanofficial

You may also like to read about:Resources:

Similar videos

2CUTURL

Created in 2013, 2CUTURL has been on the forefront of entertainment and breaking news. Our editorial staff delivers high quality articles, video, documentary and live along with multi-platform content.

© 2CUTURL. All Rights Reserved.